Forum Bugs

General discussion concerning music, artists & labels.
User avatar
Mutu
I worship Axwell
http://www.facebook.com/mutulix
Posts: 514
Joined: Thu Apr 24, 2008 6:10 pm
Location: Bora Bora

Post by Mutu » Tue Apr 29, 2008 12:22 pm

you need to work with the forum, still has a lot of bugs ;(
the long links and etc, you know that bugs..
i guess i found out some more:
http://i271.photobucket.com/albums/jj13 ... tled-3.jpg
http://i271.photobucket.com/albums/jj13 ... itled2.jpg
all i try to say is that you still have some problems with it..

//mutu
Last edited by Mutu on Wed Apr 30, 2008 10:13 am, edited 1 time in total.
I got nothing but luv' for you !

Tim
True fan
Posts: 101
Joined: Thu Apr 17, 2008 10:47 pm
Location: Earth

Post by Tim » Tue Apr 29, 2008 12:26 pm

i knew there was a connection between us.. lol

User avatar
Mutu
I worship Axwell
http://www.facebook.com/mutulix
Posts: 514
Joined: Thu Apr 24, 2008 6:10 pm
Location: Bora Bora

Post by Mutu » Tue Apr 29, 2008 1:52 pm

Tim wrote:i knew there was a connection between us.. lol
hehe :p lolo`
I got nothing but luv' for you !

User avatar
Petter
Administrator
Posts: 461
Joined: Mon Apr 07, 2008 8:41 am
DJ Gear: 3x CDJ-1000
1x DJM-800
1x MacBook Pro
Location: Oslo, Norway!!

Post by Petter » Tue Apr 29, 2008 4:00 pm

Mutu wrote:you need to work with the forum, still has a lot of bugs ;(
the long links and etc, you know that bugs..
i guess i found out some more:
http://i271.photobucket.com/albums/jj13 ... tled-3.jpg
http://i271.photobucket.com/albums/jj13 ... itled2.jpg
all i try to say is that you still have some problems with it..

//mutu
This is weird.. I use firefox as well, but I don't get the same errors as you do.
Are the avatar problem fixed now?

Where do you find long links?
I Image House Music

User avatar
daherbst
Administrator
Posts: 1946
Joined: Tue Apr 22, 2008 9:13 pm
DJ Gear: all about Pioneer

Post by daherbst » Tue Apr 29, 2008 4:04 pm

Sometimes the links don't work - but all in all I would say everything is fine!
e=shm²
Axcellent!

User avatar
Kossek
Administrator
http://www.axwell.co.uk
Posts: 42
Joined: Tue Apr 15, 2008 12:34 pm
Location: Stockholm, Sweden

Post by Kossek » Tue Apr 29, 2008 8:32 pm

Thanks!

All info about bugs is appreciated. We whant this forum
to be as good as it can be.

Thank you.
Alex
TEAM AXWELL

Kuisma
Axwell digger
Posts: 53
Joined: Tue Apr 22, 2008 2:38 pm
DJ Gear: Winamp
Location: √Öbo, Finland

Post by Kuisma » Wed Apr 30, 2008 6:40 am

Pressing Image results into:

Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404

www.axwell.co.uk
Wed Apr 30 08:34:18 2008
Apache

User avatar
Mutu
I worship Axwell
http://www.facebook.com/mutulix
Posts: 514
Joined: Thu Apr 24, 2008 6:10 pm
Location: Bora Bora

Post by Mutu » Thu May 01, 2008 4:02 pm

on the first page (index), its axtone ad, when you scroll mouse over the ad and click, dont you should be directioned to axtone.com ?
I got nothing but luv' for you !

Tim
True fan
Posts: 101
Joined: Thu Apr 17, 2008 10:47 pm
Location: Earth

Post by Tim » Thu May 01, 2008 4:20 pm

Mutu wrote:on the first page (index), its axtone ad, when you scroll mouse over the ad and click, dont you should be directioned to axtone.com ?
lol. :geek:

User avatar
Mutu
I worship Axwell
http://www.facebook.com/mutulix
Posts: 514
Joined: Thu Apr 24, 2008 6:10 pm
Location: Bora Bora

Post by Mutu » Thu May 01, 2008 4:35 pm

yeah, my bad english..
but, when you click on that thing axtone.com should pop-up right ?
correct me if im wrong..
I got nothing but luv' for you !